Après ski

De après ski bar is een gezellige bar in winterse sferen, waar de schaatsers van de Ireen Wustijsbaan, in het najaar en winter,  zich komen opwarmen na hun rondjes te hebben geschaatst. Maar ook als geen ijs is, zijn we open. Maar dan voor de gasten die naar een (sport)evenement komen. Ook voor kinderfeestjes, feesten, borrels en andere gelegenheden.

Feesten en andere gelegenheden

Zijn realiseerbaar voor kleinere groepen (25 tot 150 personen). Het is een hele gezellige locatie welke omgetoverd kan worden tot een discotheek met DJ, maar ook voor een (bedrijfs)borrel, groots aangepakt kinder-klassenfeest of een gelegenheid met achtergrondmuziek is het zeker geschikt.

Kinderfeestjes van de ijsbaan komen hier hun frietjes eten en drankje nuttigen.

Arrangementen

Zijn hier te boeken voor groot en klein, grote groep of een klein groepje….het maakt niet uit. Kinderfeestjes i.s.m. Gemeente Tilburg zijn altijd te boeken. Maar ook voor schaatsclinics, of andere berijfs/school uitjes kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Versnaperingen

Diverse (winterse) drankjes zijn hier te verkrijgen, van een mok warme chocolademelk met slagroom tot een (plankje) schrobbeler. En ook de Apres Ski heeft een eigen keuken, (met uitgifteluik) waar men een broodje, soepje of een lekker snack kan verkrijgen.

Voor georganiseerde gelegenheden zijn er diverse mogelijkheden om uw gasten te voorzien van een hapje naar uw wensen.

Een gezellige winterse sfeer

Altijd gezellig tijdens het schaatsen