Kinderfeestjes

Ranja met Cake €1.50 p.p.

ranjaU kunt ook een tafel reserveren vooraf een kinderfeest-arrangement binnen Horeca T Kwadraat (dus niet als er een arrangement vast gelegd is bij omliggende bedrijven zoals Snack-factory, zwembad Stappegoor)  om kadootjes uit te pakken, wat ranja te drinken en een plak cake te eten voor €1.50 per kind.

Voor andere opties of extra’s kunt u altijd even overleggen door te bellen of te mailen.

013-5812884 – info@horecatkwadraat.nl

Cool Kidsfeest op de Ireen Wustijsbaan

Alleen mogelijk als de Ireen Wüst Ijsbaan open is. T/m 25 maart kan er weer geschaatst worden en is de Apres Skibar dagelijks geopend.

Gezellig schaatsen met je vriendjes en vriendinnetjes en lekker drinken, frietjes eten in de Apres Skibar. Natuurlijk mag de jarige een kadootje uitzoeken en krijgt iedereen een snoepzak. Je hebt de mogelijkheid uit 2 arrangementen:

Arrangement 1 voor €10.50 *NU korting t/m 23 maart €9.80 p.k*.: Entree schaatsen op de Ireen Wüstijsbaan, onbeperkt Ranja tijdens het eten, frietjes met 1 snack, snoepzak, kadootje voor de jarige.

Arrangement 2 voor €12.50 *NU korting t/m 23 maart €11.80 p.k.*:Entree schaatsen op de Ireen Wüstijsbaan, flesje fris naar keuze, frietjes met 1 snack, snoepzak, ijsje, kadootje voor de jarige.

*Daarnaast kunt u 3 kwartier een instructeur erbij boeken die de kinderen d.m.v. spelletjes en oefeningen bezig houdt met laagdrempelige schaatsactiviteiten:  voor €45,-. Dit is alleen mogelijk op woensdag en vrijdag.

*Schaatsverhuur is €2,80 p.p. indien nodig kunt u dit op het reserveringsformulier aangeven. Maar kan ook op de dag zelf geregeld worden.  (dit tarief geldt ook voor de begeleiders tijdens het kinderfeestje)

*Begeleiders zijn €3,20 p.p.  entree *NU korting t/m 23 maart: €2,50 p.p.*

 • Check HIER altijd zelf de openingstijden voor het recreatief schaatsen. Sommige dagen zijn er namelijk wedstrijden op de ijsbaan waardoor tijden van recreatief schaatsen kunnen veranderen.  
 • Geen kinderfeestjes op maandag en dinsdag
 • Bevestiging krijgt u via uw mail. Mocht u deze niet binnen krijgen in uw postvak in, kijk dan eerst even in de spam-box en neem anders even contact op met ons.
 • Van ons krijgt u GEEN overzichtje van de totale kosten, omdat dit per kinderfeestje erg verschilt. Maar doordat overal de prijzen bij staan kunt u zelf uiteraard een kostenplaatje maken. Op de dag zelf zullen er ook eventuele extra drankjes en eten wat buiten het arrangement valt, er nog bij komen.

Klik hier om te reserveren via het reserveringsformulier (dit is verplicht, via mail of telefonisch worden er geen kinderfeestjes aangenomen en/ of  bevestigd) ,  (voor vragen of opmerkingen: bel tussen 9:30 uur en 17:00 uur van maandag t/m vrijdag naar: 013-5812884.

Kids FILM FEEST

i.s.m. de Euroscoop

Wil jij ook een tof verjaardagsfeestje? Euroscoop en Horeca T Kwadraat organiseren het voor jou. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een leuke middag in Euroscoop.

  • Kaartje voor een film naar keuze
  • Etentje bij Horeca T-Kwadraat
  • – Onbeperkt friet met sausjes (samen met je vriendjes/vriendinnetjes van de grote berg onbeperkt friet eten)
  • – voor iedereen wat frikadelletjes, bitterballen, kipnuggets
  • – onbeperkt ranja tijdens het eten
  • – natuurlijk een cadeautje voor jarige.
  • – Je ouders/begeleiders krijgen 20% korting als ze mee eten van onze kaart.
 • Arrangement 1: €10.50 per kind (2D film)
 • Arrangement 2: €12.00 per kind (2D film) extra: waterijsje en in plaats van ranja een flesje frisdrank

Klik hier voor meer informatie en om te reserveren!! 

Kids DISCO FEEST

i.s.m. van Hoof Events

Wil uw zoon of dochter een heel vet kinderfeest of zijn jullie op zoek naar een afsluitingsfeest van groep 8? Dan is dit wat voor jullie!

Er worden diverse spelletjes gedaan, gedanst op vette muziek, gedronken, gegeten en veel plezier gemaakt. Onder begeleiding van een ware entertainer beleven jullie HET kinderfeest waar iedereen nog lang over na praat.

Ook erg leuk voor grote groepen, bv: klassefeest o.i.d.

Reserveren: dhr. Francois van Hoof van “van Hoof Events”: tel. 06-41663425 of mail naar: vanhoofevents@ziggo.nl.

“KLIM”feest! i.s.m. Klimcentrum NEOLIET

Wil je bergen beklimmen op jou feest met je vriendjes en vriendinnetjes? Nou, dat kan! bij Klimcentrum Neoliet, ook gevestigd in het pand van sporthal T-Kwadraat, kun je lekker klimmen tegen stijle wanden omhoog. Daar krijg je ook je frietjes en snack geserveerd in de kantine.

Wil je meer weten en dit feestje reserveren? Kijk dan HIER en dan wensen wij je veel plezier!

Kids DANS FEEST

i.s.m. Forza Danza

Voor een swingend en onvergetelijk kinderfeestje kun je voortaan ook terecht bij Forza Danza!
Tijdens het Forza dans kinderfeestje gaan de kinderen na een warming-up een leuke choreografie instuderen waarbij de jarige jop natuurlijk het middelpunt is. In de pauze is er ruimte om vrij te dansen. Ook mogen de kids dan wat lekkers eten en/of drinken. Bij de dansstudio zit Horeca T Kwadraat, waar jullie frietjes, een snack, wat te drinken en een kadootje voor de jarige kunnen krijgen.

Reserveer hier uw Kids Dans Feest bij Forza danza.