Eetcafé

Ons Eetcafé is het middelpunt van Horeca T-Kwadraat. Hier komen de sporters, studenten en andere gebruikers van het gebied Nieuw Stappegoor samen om een hapje te eten, een drankje te nuttigen of gezellig een spel te spelen in de Playground.

De Playground

De Playground is een gedeelte in ’t Eetcafé waar je kan poolen, darten, tafelvoetballen, een gezelschapsspel kan spelen of kan internetten. Gratis WIFI aanwezig.

Feesten en partijen

Worden ook in ’t Eetcafé gegeven tot 150 personen. Voor groepen van 10 tot 25 personen, bijvoorbeeld bij een vergadering, verzorgen we hier de lunches en/of buffetten. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw gelegenheid.

Versnaperingen

Ons Eetcafé heeft een eigen menukaart met daarop diverse heerlijke broodjes, schotels, snacks, uitsmijters, maar ook een lekkere maaltijdsalade. Zo hebben we ook een “Broodje van de maand” voor €4,00, die je zeker even moet proeven. Vanuit ’t Eetcafé kunt u een blik werpen op de Ireen Wüstijsbaan. En aan de kleinere kids is ook gedacht. Die kunnen gezellig spelen in het speelhoekje, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

Door de week zal u vooral tussen 11:45 en 13:00 uur veel studenten treffen van omliggende scholen die komen eten en zich vermaken met de spelmogelijkheden. Na 13 uur is het wat minder druk in het Eetcafé en is er meer mogelijkheid om rustig te lunchen.

Playground in het Eetcafe

Zitplaatsen in het Eetcafé met uitzicht op de Ireen Wüst Ijsbaan.