Lounge

De lounge is een sfeervolle ruimte binnen Horeca T-Kwadraat om grotere groepen gasten te ontvangen. Bevind zich op de eerste verdieping in het sportcomplex, naast de sportvloer. Hier komen veel sporters en supporters bij elkaar na een wedstrijd of toernooi om nog even te borrelen en te evalueren. Maar ook diverse andere activiteiten worden hier gehouden. Zoals feesten en recepties.

Feesten / (bedrijfs) borrels/ diverse gelegenheden

Worden in de Lounge regelmatig gegeven voor gasten vanaf 100 personen. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden voor u om uw activiteit te houden. Een vergadering met lunch/ borrel/ diner, feest met DJ, bruiloft of koffietafel. Wij denken graag met u mee en in overleg kunnen we vele wensen realiseren.

Ook voor een ontbijt, lunch of diner voor groepen groter dan 25 personen kunt u in de Lounge terecht. (bv bij een vergadering)

Versnaperingen

Zijn ook hier niet weg te denken. Buiten een groot aanbod van diverse dranken heeft ook de Lounge een eigen keuken. Tijdens toernooien, wedstrijden of andere (sport)evenementen zijn hier diverse snacks, broodjes en borrelhapjes te verkrijgen via het uitgiften luik.

Wilt u deze ruimte boeken? Mail info@horecatkwadraat.nl of bel ons 013-5812884. Van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00 uur en vraag naar Bas Versantvoort. U kunt ook uw gegevens invullen in ons contactformulier.

Een gezellige sfeer

Diverse mogelijkheden voor grote groepen