Zaalverhuur

Vergaderzaal huren in Topsporthal T-Kwadraat? mail naar: verhuur@tilburg.nl of bel : 013-5326044. Ook voor het huren van de sporthal en/of ijsbaan.

  • Tijdens vergaderingen verzorgen wij graag uw consumpties, welke op maat worden geleverd. Zo ook uw ontbijt, lunch, diner/buffet en/of een borrel na uw vergadering.
  • Als u een vergaderzaal huurt in Topsporthal T-Kwadraat krijgt u bij uw reserveringsformulier eventueel nog een prijslijst met de drank en foodbenodigdheden zodat iedereen voor, tijdens, en/of na de vergadering voorzien is van een drankje. Voor meer informatie over het verzorgen van de horeca tijdens de vergadering. Neem gerust contact met ons op. Maar ook tijdens een toernooi of clinic, kunt u bij ons terecht. info@horecatkwadraat.nl of bel 013-5812884.

De Lounge of Apres Skibar zijn ook te huur voor een vergadering, workshop, cursus of studiedag

  • Lounge: voor grote groepen een uistekende lokatie, maar ook voor 4 personen kunt u hier terecht. Dit is een mooie open ruimte, met diverse mogelijkheden. Ook het ontbijt,  de lunch, buffet, diner of borrel kan hier verzorgt worden. Prijs in overleg!
  • Apres Ski: is een afgesloten ruimte die voor deze gelegenheden vooral te huur is van half maart, tot half oktober. Zodra het schaatsseizoen afgelopen is, kunt u hier terecht. Ook in deze ruimte zijn diverse mogelijkheden en ook hier kunnen we voor u de catering eventueel verzorgen. Prijs in overleg!

Bel voor het huren van deze ruimtes van maandag t/m vrijdag naar Bas Versantvoort tijdens kantooruren (9:00-17:00 uur) of mail: info@horecatkwadraat.nl.